Østervangsskolens kantine

I kantinen serveres der sund og økologisk mad. Størstedelen af de fødevarer der sælges i kantinen er økologiske, der er dog enkelte produkter som er konventionelle.
Næsten al maden er produceret her på stedet. Hver dag er der bl.a. dagens ret, drikkevarer, salat, og diverse brød. Al brød er hjemmebagt og er friskt bagt hver dag.

En stor portion dagens ret kan betragtes som et fuldgyldigt måltid for en gennemsnitsskoleelev. En lille portion dagens ret vil mætte et mindre barn, ellers skal denne portion ses som et supplement til noget andet. En sandwichbolle er ligeledes et dækkende frokostmåltid for en skoleelev.

Eleverne deltager i salget af maden i begge frikvarterer. Fra 6. kl. og op kan eleverne være med til at hjælpe.

Udbuddet i kantinen varierer fra dag til dag. Prislisten er derfor ikke det daglige sortiment. Kantinen har åbent mellem kl. 9.30 til 9.50 og igen kl. 11.20 til 12.05.

Link til fødevarekontrollens seneste kontrolrapport.